Petrowsky A/S

Kundecase: Petrowsky A/S


”Sammen med Lars Rasmussen fra Tøjeksperten Erhverv har Lars Petrowsky været på flere inspirationsture for at fange den helt rette ånd til firmaets påklædning.”

Petrowsky A/S har over 45 års erfaring inden for VVS og ventilation og er siden etableringen i 1973 kontinuerligt vokset og har specialiseret sig inden for installation og service. Firmaets hovedkontoret ligger i Vejle, og herigennem har direktøren for Petrowsky, Lars Petrowsky, et langt samarbejde med både Tøjeksperten Erhverv og især med kontaktperson og sælger Lars Rasmussen.

Med omkring 50 ansatte, som blandt andet tæller montører, teknikere, projektledere og energivejledere, har Petrowsky et stort behov for både professionel og fleksibel arbejdsbeklædning. Her har det tætte samarbejde med Tøjeksperten Erhverv været altafgørende for, at firmaet har fået lige præcis den påklædning, som passer til Petrowsky.

Lars Petrowsky har tre hovedfokuspunkter, når det gælder tøj til hans ansatte: ”Det skal være pænt, rent og lidt anderledes end vores konkurrenters”. Kvaliteten er naturligvis vigtig, når det gælder arbejdstøj, så udgifterne til udskiftning kan holdes nede. Derudover skal tøjet både udstråle professionalisme samt være praktisk, for eksempel når en montør er ude på en opgave.

I mange år har Petrowsky A/S brugt klassisk blåt arbejdstøj, men blandt andet ønsket om at skille sig lidt ud har ført til udviklingen af en mere unik stil. Sammen med Lars Rasmussen fra Tøjeksperten Erhverv har Lars Petrowsky været på flere inspirationsture for at fange den helt rette ånd til firmaets påklædning. Det har resulteret i en uniform, der har bibeholdt den klassiske blå farve og samtidig fået et mere moderne udtryk via den røde trøje – som selvfølgelig er lavet med firmaets logo på bagsiden.

Ud over udseendet er det for Petrowsky A/S vigtigt med både hurtig levering, fleksibilitet samt den gode kontakt. Bestillingerne laves i Tøjeksperten Erhvervs online portal, hvor man nemt og hurtigt kan bestille lige præcis de stykker tøj, man mangler. Tilsammen har fleksibiliteten, kvaliteten og den tætte kundekontakt gjort samspillet mellem Petrowsky A/S og Tøjeksperten Erhverv til et givende samarbejde igennem mange år.

Image