Nic. Gruppen

Kundecase: Nic. Christiansen Gruppen


”Her bliver der lagt større bestillinger årligt, og er der ændringer i designet, kan der løbende udskiftes. Og det er en af grundende til, at Nic. Christiansen Gruppens foretrukne leverandør for erhvervsbeklædning er Tøjeksperten Erhverv.”

Nic. Christiansen Gruppen er en af de største bilimportører i Danmark. De sælger blandt andet eksklusive mærker som BMW, MINI, Land Rover og Jaguar både til private og til erhverv. NCG’s mål er, at være den foretrukne partner og leverandør af mobilitetsydelser i Nordeuropa. Det skal opnås ved at sætte kunden i centrum og altid sørge for, at kundeoplevelsen skaber værdi og tilfredshed. På samme måde sætter Tøjeksperten Erhverv altid NCG i centrum ifølge Stephan Sørensen, som er salgsdirektør for Bayern AutoGroup A/S samt filialdirektør i Aarhus.

NCG har et tæt samarbejde med kontaktperson og sælger Lars Rasmussen, som forstår at gøre oplevelsen med at købe erhvervsbeklædning personlig og skræddersyet til kunden. Tøjet bestilles direkte hos Lars, som samtidig sørger for at få taget mål af nye ansatte, enten i den lokale Tøjeksperten butik eller på NCG’s kontorer. Dermed sikres den bedste pasform og den højeste komfort for hver enkelte medarbejder.

Og netop komforten er vigtig, når man spørger Stephan Sørensen, hvad han prioriterer højest for koncernens arbejdstøj: ”Selvfølgelig skal det være noget, vi kan holde ud at se på. Men det vigtigste for mig er komforten og holdbarheden”. Derudover ligger fokus naturligvis også på kvalitet. Både Tøjeksperten Erhverv og NCG arbejder nemlig mod at være mere bæredygtige. Og derfor vil NCG også gerne fokusere ekstra på den gode kvalitet: ”Vi vil hellere betale lidt mere for kvaliteten og have noget, der holder længere, for ikke at være en del af køb-og-smid-væk kulturen”.

Når det gælder udseendet, ved Stephan Sørensen og Bayern AutoGroup hvad de kan lide og hvad de ikke kan. ”Vi er et tysk brand, så vi er lidt konservative”, og det kan Tøjeksperten Erhverv naturligvis rumme og videreudvikle på. Derfor har hele Nic. Christiansen Gruppen et personligt katalog, som ligger i alle filialer på tværs af organisationen, og som medarbejderne bestiller ud fra. Her bliver der lagt større bestillinger årligt, og er der ændringer i designet, kan der løbende udskiftes. Og det er en af grundende til, at Nic. Christiansen Gruppens foretrukne leverandør for erhvervsbeklædning er Tøjeksperten Erhverv.

Image