Kundecase: FysioDanmark


”Ikke blot en webshop eller et regneark, men Lars”

Siden 2017 har Tøjeksperten leveret beklædning til i alt 1100 medarbejdere hos FysioDanmark, som er en kæde af fysioterapeuter med klinikker over hele landet.

Tidligere havde kæden oplevet udfordringer i tilgængeligheden med at bestille varer og fleksibilitet i forhold til den enkelte klinik, og så manglede leverancesikkerheden og kundeplejen. Gennem samarbejdet med Tøjeksperten er det nu nemt og ubesværet for den enkelte klinik at lægge ordrer gennem FysioDanmarks egen webshop, tøjet leveres til tiden, og aftaler er altid til at regne med.

Kristoffer Davey Dalsgaard fra FysioDanmark fortæller, at kædens faste kontaktperson hos Tøjeksperten, Lars Rasmussen, fra starten har været god til at skabe relationer med både partnere og de enkelte klinikker, som han har besøgt rundt om i landet for at lære dem at kende og forstå deres behov. Samarbejdet med Tøjeksperten er derfor kendetegnet ved stor troværdighed og gensidig respekt.

”Lars er altid løsningsorienteret og ekstrem god til at sætte sig ind i den enkelte kliniks behov. Han har et stort kendskab til produkterne, som han kan stå 100% inde for. Og så er han altid med på at prøve nogle ting af, og så tilbyder han altid et alternativ, hvis der er et ønske, der ikke kan lade sig gøre. Det har samtlige partnere i kæden oplevet. Han har ganske enkelt et fantastisk overblik og kender os virkelig godt. Det kan næsten føles som om, at vi er hans eneste kunde.”

Beklædningen varierer for de forskellige funktioner, så leverancen fra Tøjeksperten inkluderer alt fra poloshirts og t-shirts til fysioterapeuterne, chinos og skjorter til partnere og administrationen samt beklædning til rengøringspersonalet. Alt tøjet er trykt med kædens logo, men hver butik kan også vælge eget logo efter behov og ønsker. Tøjet er tilpasset de enkelte funktioner, men det er samtidig vigtigt for FysioDanmark, at medarbejdernes beklædning udstråler kædens værdier som seriøsitet og faglighed. Derfor har kvaliteten af både tøjet og samarbejdsformen været afgørende faktorer for, at FysioDanmark har valgt Tøjeksperten som leverandør.

Image