Palles Bageri

Kundecase: Palles Bageri


”Som erhvervsdrivende i Vejle har Palle Thomsen i mange år kendt og samarbejdet med Lars Rasmussen fra Tøjeksperten Erhverv.”

I Vejle ligger Palles Bageri. Og det er ingen lille forretning – faktisk har bageriet så god succes, at de ligger på to adresser i Vejle og derudover leverer brød og kager til flere forskellige supermarkeder i nærområdet. Palles Bageri har eksisteret i 18 år og har over 30 ansatte, der både tæller fuldtids- og deltidsansatte.

Som erhvervsdrivende i Vejle har Palle Thomsen i mange år kendt og samarbejdet med Lars Rasmussen fra Tøjeksperten Erhverv. Samarbejdet startede i det små gennem et fælles netværk og gik først igennem Tøjeksperten butikken i Vejle, som Lars Rasmussen var butikschef for. Senere har partnerskabet udviklet sig til at omfatte Tøjeksperten Erhverv som leverandør for erhvervsbeklædningen til Palles Bageri. Alle ansatte får den samme uniform, som består af en T-shirt med synligt logo samt et forklæde, uanset om man arbejder som bager eller ekspedient.

Designet af tøjet er enkelt og holder dermed fokus på noget af det, der er allervigtigst for Palle Thomsen: at logoet er synligt og letgenkendeligt. Derudover passer tøjet til de forskellige arbejdsfunktioner, der findes i bagerierne. Ud over hurtig levering er det også en stor fordel for Palle Thomsen, at han har en vaskeaftale igennem Tøjeksperten Erhverv. Han har nemlig tidligere brugt mange timer om ugen på at vaske, og han pointerer, at det faktisk tager meget mere tid, end man tror. At få vasket sparer derfor firmaet mange timer i løbet af en uge.

Når Palle Thomsen skal forklare den mest centrale grund til, at han vælger samarbejdet med Tøjeksperten Erhverv, har han et meget klart svar: ”Så ved jeg, at det fungerer. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed og Lars kender alle vores behov”. Muligheden for at bestille tøjet nemt og enkelt og få det hurtigt leveret gør, at samarbejdet med Tøjeksperten Erhverv skaber værdi for Palles Bageri.

Image