Kundecase: Jansson


”Tøjeksperten er også økonomisk den helt rigtige løsning for os”

Direktør Michael Rix har valgt Tøjeksperten som leverandør til i alt 250 medarbejdere, som leverer løsninger inden for el, alarm og kommunikation over hele landet. De forskellige arbejdsfunktioner har vidt forskellige profilbeklædninger, og gennem mere end 8 år har Tøjeksperten været leverandør og blev i sin tid valgt på grund af servicering og tilgængelighed, men også økonomi.

Til de forskellige arbejdsfunktioner har Tøjeksperten sammensat tre forskellige profiler til henholdsvis montører, teknikere og sælgere/administrative medarbejdere. Hver kategori har sin egen bestillingsbrochure med oversigt og beskrivelser af de forskellige profiler. Det hele bestilles løbende efter behov på Janssons egen webshop hos Tøjeksperten, hvor profilerne er bygget op med de enkelte dele for de forskellige arbejdsfunktioner.

"Profilerne flytter sig hele tiden, og der kommer ændringer til for eksempel kvaliteten og funktioner. For eksempel kommer en t-shirt i en forbedret svedabsorberende kvalitet, eller en vindjakke fås i et tyndere materiale eller med en ny lynlås. Hver gang, der er nyheder eller ændringer i profilbeklædningen, kommer Tøjeksperten på besøg og præsenterer tøjet for os. På den måde er vi hele tiden opdateret på profilerne, og vi har altid et overblik over hvad, der findes i kataloget og på webshoppen."

Profilbeklædningen indeholder alt fra praktisk, slidstærkt og komfortabelt arbejdstøj til medarbejderne på byggepladsen inklusive sikkerhedssko og sikkerhedsveste til bukser, skjorter og blazere til sælgerne og andre administrative medarbejdere. For Michael Rix er det vigtigt, at medarbejderne føler sig godt tilpas i beklædningen, og at de ser ordentlige og præsentable ud i ensartet beklædning med broderet logo på brystlommen og i nakken, så ingen er i tvivl om, at de kommer fra Jansson.

Image